Ballentin Design® / Foto: Anja Bloch-Hamre. Garderobe i massiv eg og kobber.
Ballentin Design® / Foto: Anja Bloch-Hamre. Garderobeskabe i massiv eg, med indbygget lys.
Ballentin Design® / Foto: Anja Bloch-Hamre. Vinrum, med glasholdere på væggen.

Snedkerhåndværk i verdensklasse

Ballentin Design tilbyder snedkerinventar, hvor hver eneste detalje er omhyggeligt udført med en kompromisløs tilgang til kvalitet. Vores erfarne snedkere bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at dit inventar ikke kun ser fantastisk ud, men også er bygget til at holde. Fra træsorter og metaller til stoffer og belysning – vi håndplukker de materialer, der bedst matcher dit projekt.

Skræddersyet design – tilpasset dine behov

Vi forstår, at hvert hjem er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer perfekt til din stil og dine ønsker. Uanset om du har brug for en garderobe, der udnytter pladsen optimalt, et vinrum, der imponerer gæsterne, eller en personlig sengegavl, der sætter prikken over i’et på dit soveværelse, er vi klar til at hjælpe. Vores designproces starter altid med dine idéer, og vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe et resultat, der overgår dine forventninger.

Indbygget lys og detaljer, der gør forskellen

For at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem tilbyder vi indbygget lys som en del af vores snedkerinventar. Uanset om det er blødt lys i garderoben, funktionelt lys i badeværelset, eller stemningsbelysning i vinrummet, sørger vi for, at belysningen integreres perfekt i designet. Det er de små detaljer, der gør en stor forskel, og hos Ballentin Design går vi op i, at hver eneste detalje er gennemført og af højeste kvalitet.

Ballentin Design® / Foto: Anja Bloch-Hamre. Sengeramme i massiv egetræ med lys under sengen.

Ballentin Design: Din ekspert i snedkerinventar

Ballentin Design, ledet af Morten Ballentin i Viborg, er din lokale specialist i skræddersyet snedkerinventar. Med mange års erfaring og en passion for håndværk skaber vi løsninger, der kombinerer elegance, funktionalitet og holdbarhed. Uanset om du har brug for en enkel løsning eller et komplekst projekt, er vi klar til at tage udfordringen op.

Lad os sammen forme dine drømme

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for lige netop dit drømmeprojekt.

KontaktSe flere billeder på facebook
Ballentin Design® / Foto: Anja Bloch-Hamre. Vinrum bygget i ramme af massiv eg med glas og plexiglas med lys der kan skifte farve.
Ballentin Design® / Foto: Anja Bloch-Hamre. Top i massivt eg til væghængt toilet.