Ballentin Design® / Foto: Anja Bloch-Hamre. Top i massiv eg til væghængt toilet.
Ballentin Design® / Foto: Anja Bloch-Hamre. Badeværelse med fronter i massiv eg.
Ballentin Design® / Foto: Anja Bloch-Hamre. Badeværelse med skuffer i massiv eg og fingersamlinger i skufferne.

Snedkerhåndværk i højeste kvalitet

Badeværelsesmøbler fra Ballentin Design er kendetegnet ved præcision, håndværksmæssig dygtighed og brugen af eksklusive materialer. Vi forstår, at badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum, og derfor lægger vi vægt på at skabe inventar, der både er praktisk og visuelt tiltalende. Vores snedkere har mange års erfaring og en passion for at levere resultater, der overstiger forventningerne.

Ballentin Design

Skræddersyet badeværelsesdesign

Vi ved, at ethvert badeværelse er unikt, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer perfekt til din bolig og din stil. Uanset om du har brug for en elegant vaskeskabsløsning, et funktionelt opbevaringssystem eller specialdesignede hylder, kan vi designe og producere det inventar, der matcher dine visioner. Vores designproces starter altid med dine idéer og krav, så vi sammen kan skabe det perfekte badeværelse.

Eksklusive materialer til dit badeværelse

Hos Ballentin Design anvender vi kun de bedste materialer til vores badeværelsesinventar. Vi arbejder med et bredt udvalg af træsorter, metaller, sten og andre materialer, der er velegnede til badeværelsets særlige krav. Vi hjælper dig med at vælge de materialer, der passer bedst til din stil og sikrer, at dit badeværelsesinventar er både smukt og modstandsdygtigt over for fugt og slid.

Detaljerne, der gør forskellen

Vi ved, at det er de små detaljer, der gør en stor forskel i et badeværelse. Derfor tilbyder vi specialfremstillede løsninger, der tager højde for alt fra greb og beslag til indbygget belysning, der skaber den perfekte atmosfære. Uanset om du ønsker diskret lys i spejlene eller smukt integreret LED-belysning i skabe og skuffer, sørger vi for, at alle elementer harmonerer og skaber et sammenhængende og stilfuldt udtryk.

Ballentin Design: Din ekspert i badeværelsesinventar

Ballentin Design, ejet og drevet af Morten Ballentin i Viborg, er din lokale specialist i skræddersyet badeværelsesinventar. Med mange års erfaring og en kompromisløs tilgang til kvalitet og design, skaber vi badeværelsesmøbler, der forener form og funktion på en unik måde. Vi leverer løsninger, der både er praktiske og æstetisk tiltalende, så du kan nyde dit badeværelse hver dag.

Lad os sammen forme dine drømme

Er du klar til at forvandle dit badeværelse med skræddersyet snedkerinventar? Kontakt Ballentin Design i dag, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan skabe et badeværelse, der passer perfekt til dine behov og din stil.

KontaktSe flere billeder på facebook
Snedkerbad fra Ballentin Design
Morten Ballentin